Wat kan je verwachten?

image6

Eerste consultatie - Intakegesprek (ca. 60 minuten)

Bij het eerste gesprek neem ik de tijd om jou en jouw eetgewoonten beter te leren kennen. Dit omdat ik er heel veel belang aan hecht om mijn begeleiding zo persoonlijk mogelijk te maken. We kijken samen naar jouw doelen en wensen en hoe we hiermee aan de slag kunnen. Afhankelijk hiervan kan er een lichaamsanalyse worden gemaakt met een specifieke weegschaal (zie tabblad 'Lichaamsanalyse). Op basis van een uitgebreide voedingsanamnese spreken we al een paar kleine, concrete actiepunten af en geef ik je achtergrondinformatie mee. 

Tweede consultatie (45 - 60 minuten)

Op basis van de anamnese uit het eerste consult en jouw doelen en wensen, geef ik meer persoonlijk advies en gaan we samen op zoek naar aanpassingen die voor jou en je dagelijkse leven toepasbaar zijn. Hierbij geef ik ook voldoende (product)info mee om praktisch aan de slag te gaan, variatie aan te brengen en zaken uit te proberen. Indien nodig of gewenst stel ik een persoonlijk voorbeeldschema op.

Opvolgconsultaties (20 - 30 minuten)

Tijdens opvolgconsultaties bespreken we hoe het proces voor jou verloopt, wat er goed gaat, tegen welke moeilijkheden je aanloopt, op welke vragen je botst, enz. Het is ook mogelijk om volgens jouw behoeften een paar specifieke zaken te bespreken of te oefenen zoals etiketten lezen, recepten gezond aanpassen, specifieke voedingsmiddelen vergelijken,... Jij geeft aan waar je op dat moment nood aan hebt. 

 

Kortom, het is de bedoeling dat gezonde voeding in jou natuur komt te zitten en vanzelfsprekend wordt zodat je een blijvende basis hebt om gezond en 'goed in je vel' door het leven te gaan. 

Elke persoon is verschillend en heeft verschillende wensen en behoeften...

Het verloop van de consultaties zoals hierboven beschreven, geldt bij een algemeen verloop. Uiteraard hangt de begeleiding van persoon tot persoon af en kan er naargelang de specifieke wensen op een andere manier te werk worden gegaan. Het belangrijkste is om te vertrekken van wat jij wil en waar jij naartoe wilt.